سامانه‌های چهارگانه و پایه شبکه توسعه اجتماعی رسالت

در شبکه توسعه اجتماعی رسالت، سامانه‎‌های متعددی برای فعالیت اعضا در حوزه‌های مختلف تعریف شده است که هر فرد پس از عضویت در یک کانون همیاری اجتماعی می‌‎تواند باتوجه به علاقمندی‌ها و توانمندی‌هایش، در این سامانه‌ها فعالیت داشته باشد. اما در این میان، عضویت در چهار سامانه پایه و اصلی شبکه، برای تمامی اعضای کانون‌های همیاری اجتماعی الزامی است. این سامانه‌ها عبارتند از:

الف) سامانه قرض‌الحسنه؛ که موضوعات بانکی و قرض‌الحسنه اعضا را دنبال می‌‌کند و متولی آن، بانک قرض‌الحسـنه رسـالت است. وقتی که فرد عضو این سامانه شود، مراحل افتتاح حساب، ارسال کارت و خدمات موبایل بانک و اینترنت بانک و… از طریق بانک انجام می‌‌شود.

ب) سامانه اعتبارسنجی مرآت؛ که به شناخت عضو و اعتبارسنجی می‌‌پردازد و متولی آن، شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت است. فرد با عضویت در سامانه مرآت می‌‌تواند تقاضای اعتبار سنجی کند وکارهای اعتبارسنجی‌اش انجام شود.

ج) سامانه mbazar (بازار اعضا)؛ یک بستر تجارت الکترونیک آنلاین جهت عرضه و تقاضای منصفانه و اعتمادساز کالاها و خدمات برای اعضای شبکه است و متولی آن، شرکت فرداپ است. فرد با عضویت در این سامانه می‌‌تواند ابزار و تجهیزات مورد نیاز خود را تامین کند، و در صورتی که کالایی را هم تولید کرد می‌‌تواند برای فروش عرضه کند.

د) سامانه رِسان؛ که بستری برای تعاملات اجتماعی اعضای شبکه توسعه اجتماعی رسالت است و متولی آن شرکت فرداپ می‌‎باشد. اعضا از طریق امکانات این سامانه می‌‎توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، کانال‎‌های و گروه‌‎‌های مختلفی شکل دهند، تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و از یکدیگر یاد بگیرند. همچنین کانال ارتباطی سازمان‎‌های راهبری و رهیاری‌ها با سایر اعضا، همین سامانه رسان می‌‎باشد و کلیه اطلاع‌رسانی‌ها از طریق گروه‌‌ها و کانال‌‌های موجود در این سامانه انجام می‌‌‏شود.

توضیحات تکمیلی:

شرط اصلی فعال شدن در هر یک از چهار سامانه فوق (و سایر سامانه‎های موجود در شبکه)، عضویت در کانون‌های همیاری اجتماعی است. بنابراین تنها پس از ورود به «پلتفرم عضویت» و عضویت در کانون همیاری اجتماعی، فعالیت در چهار سامانه فوق امکان‌پذیر است.

تاریخ آخرین ویرایش: ۱۳۹۹/۰۵/۳۱

۱ پاسخ به "سامانه‌های چهارگانه و پایه شبکه توسعه اجتماعی رسالت"

1. نورالدین اسدی وارد شده اید.خارج می شوید؟

ارسال یک پیام